algemene informatie over Dias Latinos

Neem contact op met Dias Latinos

Heb je een vraag voor Dias Latinos, wil je ons iets vertellen, of wil je misschien als sponsor bijdragen aan ons vrolijke festival? Neem dan vooral contact met ons op. Bekijk ook even onze veelgestelde vragen, want misschien staat het antwoord op jouw vraag daar al tussen.

Aanmelden als artiest

Elk jaar proberen wij een prachtige line-up vol met spetterende artiesten, workshops, acts en andere verrassende elementen samen te stellen. Ben of ken jij een artiest, organiseer jij workshops, acts of andere optredens die binnen Dias Latinos passen? Meld je dan aan en wie weet zien we je volgend jaar op Dias Latinos!

AANMELDEN ALS ARTIEST

Sponsor worden van Dias Latinos?

Ons festival kan alleen bestaan door de bijdrage van onze trotse sponsors/ Benieuwd naar de mogelijkheden om te sponsoren? Neem dan contact met ons op, door een bericht te sturen naar relaties@diaslatinos.nl. Bekijk ook de verschillende pakketten die we speciaal hebben samengesteld.

CONTACT OPNEMEN

Aanmelden als vrijwilliger

Dias Latinos is ook dit jaar weer gratis toegankelijk voor het publiek. Dit kan door onze fantastische sponsors, maar ook omdat we een heleboel vrijwilligers hebben die tijdens Dias Latinos helpen! Bijvoorbeeld als publieksvoorlichter, door programmaboekjes uit te delen en bezoekers de weg te wijzen naar alle podia in de mooie binnenstad van Amersfoort. Maar ook als hulp bij op- en afbouw, aankleding van de pleinen, of hulp bij de podia. Help jij ons mee?

Aanmelden als vrijwilliger

Jouw producten verkopen op de mercado ?

Tijdens Dias Latinos is er ook ruimte voor een heuse Mercado. Vele kramen die verschillende producten of diensten aanbieden met een Caribisch tintje. Wil je hierbij aanwezig zijn om jouw producten of diensten aan te bieden? Meld je dan snel aan!

Meer info en aanmelden

Heb je een andere vraag, die niet in bovenstaande categorie├źn valt? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens, of vul het contactformulier in.


Stichting Dias Latinos
Koningin Wilheminalaan 1
3818 HN Amersfoort
info@diaslatinos.nl


Persvragen, aanvragen voor interviews en beeldmateriaal via pers@diaslatinos.nl

Captcha Code


Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens: Privacystatement

Stichting Dias Latinos is een ANBI, lees hier meer over de ANBI-status van Dias Latinos