Aanmeldformulier Mercado Dias Latinos

Dias Latinos Mercado 2020


Tijdens DIAS LATINOS 2020 zal er ook dit jaar rond de Kortegracht en het Mooierplein een gezellige MERCADO plaatsvinden. Een markt voor kleurrijke, lekkere, vrolijke en prachtige spullen met een Latijns Amerikaans en/of Caribisch tintje.

Creatieve, lokale én kleine ondernemers, handgemaakte producten, servies, kruiden, worst, delicatesse, wijn en bier (*), sieraden, accessoires, mode voor mannen, vrouwen en kinderen, kunst, of muziek instrumenten zijn allemaal zeer welkom. Dit hele feest wordt aangekleed met eten, drinken, dansen en live muziek. Allemaal in een Latijns Amerikaanse en Caribische sfeer. (* Let op: verkoop van eten en drinken is niet op basis van directe consumptie).

Verkoop jij mooie spullen die binnen dit concept vallen en wil je met je onderneming op deze fijne MERCADO staan? Vul dan dit aanmeldformulier in.


Aanmelden


Wij nemen je aanvraag in behandeling en beoordelen of jouw producten geschikt zijn voor de MERCADO en of je past bij de rest van het aanbod. Zo zorgen wij voor een gevarieerde markt!


We laten je zo snel mogelijk weten of je binnen ons MERCADO concept past. Zo ja? Dan sturen we je een bevestiging. Kort daarna ontvang je een factuur met alle info die je nodig hebt. De factuur dient voorafgaand aan het festival voldaan te zijn.

Natuurlijk ontvang je ook een e-mail als je niet in aanmerking komt voor een kraam.


Meer informatie


Wanneer vindt de MERCADO plaats?

Zaterdag 4 & Zondag 5 juli 2020 in Amersfoort


Hoe ziet een kraam eruit?

We plaatsen kramen met een lengte van 3 meter met een zeil als afdakje. De kramen worden zonder achterzeil geleverd en er zijn geen stroompunten aanwezig. We verhuren ook een open plek, mocht dit voor jou beter werken. Wij gaan er vanuit dat je alle materialen dan meeneemt en de maximale afmetingen van de plek respecteert.


Wat zijn de kosten?

Je huurt een kraam of open plek (max. 3 meter) voor 1 of voor 2 dagen.

1 kraam voor 1 dag kost € 55 exclusief BTW

1 kraam voor 2 dagen kost € 90 exclusief BTW

Open plek voor 1 dag kost € 45 exclusief BTW

Open plek voor 2 dagen kost € 75 exclusief BTW

Tip: huur een kraam samen met vrienden. Wel zo gezellig en nog voordeliger ook!


Hoe huur ik een kraam? Ik heb nog een vraag!
Stuur een mail naar mercado@diaslatinos.nl


Aanmelden