Aanmeldformulier Mercado Dias Latinos

Dias Latinos Mercado 2019

Tijdens DIAS LATINOS 2019 zal er dit jaar op de Kortegracht, Mooierplein en Scherbierstraat een MERCADO plaatsvinden. 75 Kramen die verschillende producten, of diensten aanbieden met een Caribisch tintje.

Dit hele weekend zullen er verschillende muziekoptredens plaatsvinden. Zo kan je tijdens het shoppen op de MERCADO genieten van Latijns-Amerikaanse muziek.

Wil je hierbij aanwezig zijn om jouw producten of diensten aan te bieden, meld je dan aan!

Aanmelden


Wij nemen je aanvraag in behandeling en beoordelen of jouw producten geschikt zijn voor de MERCADO en of je past bij de rest van het aanbod. Zo zorgen wij voor een gevarieerde markt! Vinden wij je onmisbaar op de DIAS LATINOS MERCADO?

Dan ontvang je binnen 14 dagen een mail waarin wij je vragen om de betaling te voldoen. Na betaling ontvang je van ons jouw persoonlijke standhouders kaart. Met deze kaart is je reservering definitief!

Natuurlijk ontvang je ook een e-mail als je niet in aanmerking komt voor een kraam.


Meer informatie

Wanneer vindt de MERCADO plaats?
Zaterdag 6 & Zondag 7 juli 2019

Waar is de MERCADO?
De 75 kramen worden opgebouwd in de binnenstad van Amersfoort. De kramen worden verdeeld over de Kortegracht, Mooierstraat en Scherbierstraat.

Hoe ziet een kraam eruit?
De kramen zijn 2,80 bij 1 meter en zien eruit als de marktkramen op een reguliere markt. Elke kraam heeft een zeil als afdakje. De kramen worden zonder achterzeil geleverd. Bij de kramen zijn geen stroompunten aanwezig.

Wat zijn de kosten?
Je huurt een kraam voor 2 dagen, de totale kosten hiervan zijn € 90,-. Tip: huur een kraam samen met vrienden. Wel zo gezellig en nog voordeliger ook!

Hoe huur ik een kraam? Ik heb nog een vraag!
Stuur een mail naar mercado@diaslatinos.nl


Aanmelden