Aanmeldformulier Vrijwilligers

Dias Latinos 2019

Dias Latinos is ook dit jaar weer gratis toegankelijk voor het publiek. Dit kan door onze fantastische sponsors, maar ook omdat we een heleboel vrijwilligers hebben die tijdens Dias Latinos helpen! Bijvoorbeeld als publieksvoorlichter, door programmaboekjes uit te delen en bezoekers de weg te wijzen naar alle podia in de mooie binnenstad van Amersfoort. Maar ook als hulp bij op- en afbouw, aankleding van de pleinen, of hulp bij de podia, om de bandjes op tijd te laten wisselen. Tijdens het weekend zorgen we natuurlijk goed voor je met eten en drinken én natuurlijk een uniek kijkje achter de schermen!

Word ook vrijwilliger bij Dias Latinos! Met onderstaand formulier kun je aangeven op welke dagen je beschikbaar bent. We nemen dan z.s.m. contact met je op om te kijken waarin je kan en wilt helpen!

Qua privacy: Je persoonsgegevens worden één jaar bewaard, om je voor de volgende editie van Dias Latinos weer te benaderen als vrijwilliger. Mocht je dat niet willen en alleen dit jaar willen meehelpen, laat het dan even weten, dan zorgen we daar netjes voor!


Aanmelden