De bereikbaarheid van Dias Latinos

In 2021 is Dias Latinos i.v.m. maatregelen rondom corona, alleen toegankelijk wanneer je gereserveerd hebt voor een van de concerten. Direct een ticket reserveren? Kijk hier voor het programma en de reserveringsmogelijkheden. Is een concert 'uitverkocht', dan kunnen we helaas geen mensen meer toelaten. Het heeft geen zin om op de bonnefooi naar de locatie te komen, want we kunnen alleen mensen met een ticket toelaten.

Bekijk ook de veelgestelde vragen over ons festival.

Routes naar het plein

Het plein is het hele weekend alleen toegankelijk voor mensen met een ticket. Zo voorkomen we dat het te druk wordt tijdens de optredens.

De ingangen van het plein bevinden zich aan de kant van winkelstraat 'Langestraat'. De uitgangen zitten juist aan de andere kant. Zo voorkomen we dat vertrekkende en aankomende bezoekers elkaar tegenkomen en het alsnog te druk wordt in de straten rondom het plein.

We vragen je om via de Langestraat naar het plein te lopen, zoals je ziet op het kaartje hieronder. Hou je tickets bij de hand, zodat we die snel kunnen scannen en jij plaats kan nemen op het terras! Na afloop van het concert kun je het plein weer verlaten via de uitgangen.


OV

Dias Latinos vindt plaats in Amersfoort. De verschillende locaties van het vrolijkste festival van Nederland zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt zowel met de bus als met de trein richting het centrum van Amersfoort komen, voor actuele vertrek- en aankomsttijden kunt u terecht op

www.9292ov.nl of www.ns.nl

FIETS

De pleinen waar Dias Latinos op wordt georganiseerd zijn niet toegankelijk met de fiets. In het centrum zijn een aantal gratis fietsenstallingen:

  • Fietsenstalling Amicitia op de hoek van de Utrechtsestraat
  • Fietsenstalling St. Jorisplein aan het begin van de Hellestraat
  • Fietsenstalling Kamperbinnenpoort aan de Muurhuizen

Auto

U kunt met de auto naar Amersfoort komen, er zijn een aantal parkeergarages waar u uw auto kunt parkeren. Kijk voor nauwkeurige informatie op de website van

ParkeerService Amersfoort.