Overnachten voor, tijdens of na dias latinos?

Ben je op zoek naar de mogelijkheden om voor, tijdens of na Dias Latinos te blijven overnachten in Amersfoort? Wij kunnen je helpen!

Het vrolijkste festival van Nederland werkt samen met een aantal hotels, hier kun je heerlijk uitrusten na een avond dansen en genieten. We zetten deze hotels hieronder voor je op een rijtje:

Mercure Amersfoort City Centre

Geniet van Dias Latinos in de historische binnenstad van Amersfoort, en overnacht al vanaf €80,- p.k.p.n op 5 minuten afstaand van het festival en het station.

Boek nu

Fletcher Hotel Amersfoort

Dansen in de stad en daarna genieten van de rust en ruimte op het groenste plekje van Amersfoort! Boek een overnachting in een comfort kamer.

Boek nu

Landgoed ISVW

Genieten op het fantastische festival in Amersfoort, op 10 minuten afstand heerlijk slapen in de bossen van Leusden. Boek een overnachting in een comfort kamer.

Boek nu

hotel tabaksplant

In de Coninckstraat, gelegen direct in het centrum, 25 verschillende kamers in monumentale panden. Kijk snel waar u wilt overnachten.

Hoe eerder u reserveert hoe groter uw voordeel.

Boek nu

NH Amersfoort

Op de route van het station naar de binnenstad. Kies uit een standaard of superior kamer, bij het NH Amersfoort.

Boek nu

Berghotel

Dit ****hotel was ooit een landhuis en bevind zich boven op de Amersfoortse Berg. De nostalgie van het landhuis, met een moderne inrichting.


Boek nu

Van der Valk Leusden

Nét buiten Amersfoort, in Leusden, vind je dit hotel met verschillende kamers om heerlijk in te overnachten tijdens Dias Latinos.


Boek nu

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Na een gezellige avond dansen in de stad, bijkomen in een gerenoveerde kamer aan het Veluwemeer.

Boek nu

Kontakt der Kontinenten

Kontakt der Kontinenten is een driesterren superior hotel en heeft 131 hotelkamers die verdeeld zijn over de beide gebouwen. Het hotel ligt net buiten Amersfoort, namelijk in Soesterberg.

Boek nu

Hotel Amersfoort A1

Direct langs de snelweg A1 bevind zich Hotel Amersfoort A1. Het hotel beschikt over 140 kamers, variërend van comfort kamers tot luxe wellness suites op de zesde etage.

Boek nu