Dias Latinos 2021

LET OP: Alleen toegang met reservering

Wat zijn we blij dat we weer Dias Latinos mogen organiseren dit jaar! Dit jubileumjaar spreiden we onze optredens over heel Amersfoort. Van Vathorst tot in de binnenstad vind je verschillende locaties waar je artiesten uit binnen- en buitenland hoort spelen. De locaties zijn gratis toegankelijk, maar moeten wel vooraf gereserveerd worden! Reserveren voor de optredens kan via ons progamma, waarin je kan vinden welke artiest op welke tijd speelt. Is een concert 'uitverkocht', dan kunnen we helaas geen mensen meer toelaten.


De locaties

Lieve Vrouwekerkhof (Hoofdpodium Plaza Schoonderbeek Bouw)

Stadscafé de Observant* (Zaal en binnenplaats)

De Veerensmederij

Sint Joriskerk

Theater de Lieve Vrouw (Cine Latinos)

Theater de Kamers**


* = testen voor toegang, dus zonder 1,5 meter afstand

** = Dinerconcerten

Bekijk het programma hier

Reserveren kan vanaf week 25


Routes naar het plein

Het plein is het hele weekend alleen toegankelijk voor mensen met een ticket. Zo voorkomen we dat het te druk wordt tijdens de optredens.

De ingangen van het plein bevinden zich aan de kant van winkelstraat 'Langestraat'. De uitgangen zitten juist aan de andere kant. Zo voorkomen we dat vertrekkende en aankomende bezoekers elkaar tegenkomen en het alsnog te druk wordt in de straten rondom het plein.

We vragen je om via de Langestraat naar het plein te lopen, zoals je ziet op het kaartje hieronder. Hou je tickets bij de hand, zodat we die snel kunnen scannen en jij plaats kan nemen op het terras! Na afloop van het concert kun je het plein weer verlaten via de uitgangen.


Niks missen van Dias Latinos?

Volg ons overal!

Het is nog even wachten tot Dias Latinos begint...maar niet getreurd! In de tussentijd kun je ons gewoon blijven volgen! Volg ons op Facebook, Instagram, of meld je aan voor de nieuwsbrief! Zo weet je zeker dat je niks mist van het laatste Dias Latinos nieuws!

Meld mij aan voor de nieuwsbrief!