DE AMERSFOORTSE BINNENSTAD

Dias Latinos vindt plaats in het centrum van Amersfoort! Op verschillende pleinen in de binnenstad vind je Latijns Amerikaanse acts.
Lees hier meer over de verschillende pleinen van het vrolijkste festival van Nederland!

Plaza Salentein

Het Lieve Vrouwenplein

Op Plaza Salentein staat het hoofdpodium van Dias Latinos. Dit is niet alleen ons grootste podium, het is ook een prachtige locatie met de Onze Lieve Vrouwentoren als decor.

Lees meer

Plaza TUI

De Groenmarkt

Tijdens Dias Latinos toveren we de Groenmarkt om in Plaza TUI! Dit plein is intiem, super gezellig en is gevestigd in het centrum van Amersfoort.

Lees meer

Plaza Hof

De Hof

Plaza Hof is hét middelpunt van het oude centrum, een groots plein vol met fijne terrassen waar je kunt genieten met een hapje en een drankje.

Lees meer

Plaza Mooierplein

Het Mooierplein

Plaza Mooierplein is dé plek om langs de winkeltjes te struinen, te ontspannen op de terrasjes en te genieten van heerlijke muziek.

Lees meer

Plaza Muntz

De Appelmarkt

Naast de Groenmarkt ligt de Appelmarkt. Plaza Muntz is tijdens Dias Latinos dé plek om te ontspannen tussen het dansen door en te genieten van heerlijke eten.

Lees meer

De Langestraat

Dwars door het oude centrum van Amersfoort loopt de Langestraat. Hier kun je tijdens Dias Latinos genieten van feestelijk optochten met dans en muziek. Kom kijken, meedansen en geniet!

Lees meer

Niks missen van Dias Latinos?

Volg ons overal!

Het is nog even wachten tot Dias Latinos begint...maar niet getreurd! In de tussentijd kun je ons gewoon blijven volgen! Volg ons op Facebook, Instagram, of meld je aan voor de nieuwsbrief! Zo weet je zeker dat je niks mist van het laatste Dias Latinos nieuws!

Meld mij aan voor de nieuwsbrief!