Plaza Salentein

podium Lieve Vrouwekerkhof

Op Plaza Salentein staat het hoofdpodium van Dias Latinos 2018. Dit is niet alleen ons grootste podium, het is ook een prachtige locatie met de Onze Lieve Vrouwentoren als decor.

Vrijdag 29 juni

Op vrijdagavond bieden niemand minder dan N8N en The Dubbeez een spetterende aftrap van het festival! Stilzitten wordt een uitdaging aangezien DJ Lady Caro het geheel aan elkaar draait.

Zaterdag 30 juni

Op zaterdag is het dansen, dansen, dansen! DJ El Monte zorgt de hele dag voor heerlijke hits, Gerardo Rosales Spectacular geeft swingende percussie workshop. Je komt even op adem tijdens het prachtige muzikale optreden van Memo Pimiente, ondertussen geniet je van een hapje en een Politho, dé Dias Latinos cocktail van Salentein. Kingston Airlines sluit af met een overweldigend concert waarbij je kunt dansen op Caribische live muziek.

Zondag 1 juli

Op de zondag hebben we een fantastische dansworkshop voor kinderen van 10 tot 17 jaar! De populaire Surinaamse kasekogroep Sabakoe zal 's middags een feestelijk optreden geven waarbij de voeten van de vloer kunnen. De zondag kenmerkt zich daarnaast door onze hoofdact Trafassi, bekend van hun hit: 'Kleine wasjes, grote wasjes'! Dit mag je gewoon niet missen.


Benieuwd naar de andere pleinen?

Bekijk alle pleinen