algemene informatie over Dias Latinos

In 2017 herrijst Dias Latinos als een feniks uit zijn as en worden de Amersfoortse pleinen weer gevuld met de vrolijkste dansnoten.

In 2017 keert het vrolijkste festival van Amersfoort - Dias Latinos - weer terug naar de Amersfoortse binnenstad. En volgens de oude, vertrouwde formule: vaste datum, vaste plek en gratis toegankelijk. Het nationale karakter van het festival biedt veel kansen voor bedrijven, wij vertellen u daar graag alles over.

Om het festival te organiseren op het topniveau dat de organisatie voor ogen heeft en toch gratis toegankelijk te houden, is er dekking voor het festival budget nodig. Alleen door het aantrekken van sponsoren en partners is het mogelijk dit festival te realiseren. Wij kunnen elke sponsor maatwerk bieden en afhankelijk van de afspraken die we maken geven we uw organisatie bijvoorbeeld: kaarten voor Dias in concert, een VIP-ontvangst, consumpties, netwerkmogelijkheden of kaarten voor de spectaculaire opening van Dias Latinos in de zomer van 2017. Daarnaast draagt elke sponsor automatisch bij aan Viva la Vida.

Voor meer informatie: bekijk de sponsormogelijkheden, stuur een mail naar info@diaslatinos.nl of vul het contactformulier in op deze website.

Meer informatie over de ANBI-status van Dias Latinos.

Bekijk ook het laatste persbericht: J├Ârgen Raymann festivaldirecteur van Dias Latinos