Dias Latinos bestaat 25 jaar!

In 2021 is het 25 jaar geleden dat onze oprichter Math Meester met het idee kwam voor festival Dias Latinos. Wat begon als een klein feestje voor Amersfoort, is inmiddels uitgegroeid tot hét latin en Caribisch festival van Nederland dat jaarlijks meer dan 100.000 bezoekers naar de binnenstad van Amersfoort trekt. Om dit te vieren organiseren wij dit jaar verschillende activiteiten. Hieronder zie je hoe ook jij hieraan kan bijdragen! Viva la Vida. Viva Dias Latinos!


Posterwedstrijd

Ontwerp de jubileumposter

Vroeger werden de posters van Dias Latinos ieder jaar ontworpen door een andere kunstenaar. Ook is er twee keer een wedstrijd geweest, waarbij het publiek ontwerpen kon insturen. Daarmee zijn de Dias Latinos posters voor sommige fans echte collectors items geworden! Dit jubileumjaar brengen we die traditie terug en vragen we jullie om de jubileumposter van 2021 te ontwerpen!

Lees meer

Deel jouw herinneringen

Omdat wij 25 jaar bestaan willen wij vragen of je met ons verhalen, foto's en/of andere dingen die voor jouw bij DIas Latinos passen met ons zou willen delen. Het kan maar zo zijn dat je aan Dias Latinos een vriendschap voor het leven hebt over gehouden, de vrouw/man van je dromen tegenkwam, of hier verliefd werd op de latin muziek. Misschien zijn er zelfs wel Dias Latinos kinderen geboren? Dit soort verhalen zouden wij graag willen horen, lezen of zien. Deel jouw herinnering bijvoorbeeld in een korte video, of vertel het in tekst met eventueel een leuke foto! De verzamelde verhalen zullen we delen met het overige Dias Latinos publiek.

mail ons