14
Aug
2024

Fiestas 2024

Dias Latinos kleurde de Lisidunahof en het St. Pieters en Bloklands Gasthuis dit jaar met een explosie van vrolijkheid en muziek. De warme zomerzon werd al snel overschaduwd door de nog warmere glimlachen van de bewoners, die zich opmaakten voor een middag vol muziek, dans en samenzijn.

Het was een feestelijke aangelegenheid, vol levendige ritmes en kleurrijke klanken. Trio Galantes uit Amsterdam zorgde voor een swingend optreden dat iedereen in beweging wist te krijgen. Onder professionele begeleiding van ML Dance werd er volop gedanst. De bewoners, soms aarzelend in het begin, lieten zich al snel meevoeren op de golven van de muziek. Sommigen dansten energiek mee, anderen wiegden rustig op de maat, maar allemaal genoten ze zichtbaar van het moment.

De studenten van MBO Amersfoort maakten het feest compleet door samen met de bewoners te dansen en hen te voorzien van heerlijke mocktails en smakelijke hapjes. Hun enthousiaste inzet zorgde voor extra energie en verbondenheid, waardoor deze middag nog specialer werd.

De sfeer was doordrenkt van vreugde en samenhorigheid. We dansten samen, lachten samen, en deelden de kleine, maar betekenisvolle momenten die deze middag zo bijzonder maakten. Het was een ervaring die zowel de bewoners als de aanwezigen niet snel zullen vergeten.

Voor een uitgebreide indruk van deze prachtige middag, bekijk de volledige fotoreportage via de onderstaande button. De beelden spreken voor zich en brengen de sfeer van Dias Latinos volledig in beeld.

Bekijk de Fiestas