DE AMERSFOORTSE BINNENSTAD

Het vrolijkste festival van heel het land vindt plaats op vier locaties!
We zetten kort op een rijtje welke locaties er zijn en wat er te verwachten is.

Plaza Salentein

LIEVE VROUWEPLEIN

Het Lieve Vrouweplein ligt aan de voet van Onze Lieve Vrouwetoren. Dit plein is de historische, culturele en toeristische trekpleister van de binnenstad van Amersfoort. Op dit plein zullen een aantal bands Latijns-Amerikaanse muziek spelen en zullen DJ's zwoele tonen door de speakers draaien. Kortom, een podium waar u zeker langs moet komen!

Meer info

Plaza TUI

GROENMARKT

De Groenmarkt is een intiem maar super gezellig plein in het centrum van Amersfoort. Na de start van het festival in Flint wordt Dias Latinos geopend op de Groenmarkt. Er zullen hier clinic's zijn, er treden bands en orkesten op en er is zelfs een kinderprogramma!

Meer info

Plaza Mooierplein

MOOIERPLEIN

Op een steenworp afstand van de Langestraat ligt het Mooierplein (voorheen bekend als Drakennest). Op het Mooierplein kom je om wat meer te ontspannen en te genieten van heerlijke muziek. Je vindt hier kleine Latin bandjes, maar ook zangers die op de achtergrond voor een warme, zwoele sfeer zorgen.

Meer info

Plaza Hof

Hof

De Hof is het grootste plein in de binnenstad van Amersfoort. Dit plein waar ook de markt gehouden wordt, is een middelpunt van het oude centrum. Een groots plein met een klein en intiem podium! Je vindt hier gedurende Dias Latinos een combinatie van kleine leuke bandjes, looporkesten, DJ's en workshops. De muziek die je zult horen is afwisselend en bijzonder sfeervol. Kortom, heerlijk genieten in midzomeravond sfeer op de terrasjes met muziek, tapas, een drankje en wie weet een dansje.

Meer info

FLINT AMERSFOORT

De Flint is hét theater van Amersfoort waar vele culturele activiteiten plaatsvinden. Dit is de plek waar de succesvolle aftrap van Dias Latinos in december 2016 was. Tijdens het vrolijkste festival van Nederland is hier op vrijdagmiddag 30 juni het Viva la Vida Fiesta voor cliënten van Amerpoort.
Gevolgd door Noche de Dias, de officiële opening voor partners en sponsoren.