Dias Latinos geeft Latintalent een podium

Dias Latinos hecht niet alleen waarde aan de gevestigde namen, maar is ook continu op zoek naar nieuw talent. Opkomende artiesten die ons verrassen of talent in de dop: wij willen een podium bieden aan al het latin talent. Dat doen we bijvoorbeeld door workshops te geven en met onze felbegeerde Dias Latinos Award.


Dias Latinos Award

Dé latin award van Nederland

Ieder jaar strijden tientallen Latin muzikanten om de felbegeerde Dias Latinos Award. Deze wordt uitgereikt aan de beste, meest verrassende en/of leukste act. De prijs is bedoeld voor zowel amateurs, semi-professionals als professionals. De finale vindt ieder jaar plaats tijdens ons festival in Amersfoort. Ben jij de Latin artiest die de Dias Latinos Award verdient? Geef je dan op voor de volgende editie en wie weet win jij de volgende Dias Latinos Award.

Lees meer

Workshops

para toda la familia

Tijdens het festival zijn er elk jaar diverse workshops 'Para toda la familia'. De worskhops zijn gericht op dans, muziek en latin cultuur. Midden op de pleinen van de historische binnenstad van Amersfoort leer je zo meer over bijvoorbeeld salsa, kizomba of bachata. Wie weet ontdek je op Dias Latinos het talent in jezelf en dans je het volgende jaar de sterren van de hemel!

Check de line-up