Dias Latinos geeft Latintalent een podium

Kun jij de mooiste Latinklanken ten gehore brengen op jouw instrument? Heb jij net zo’n prachtige stem als Celia Cruz? Kun jij de sterren van de hemel dansen op de zwoele tonen van Latijns-Amerikaanse muziek? Dan pas jij bij Dias Latinos - La Promesa. Met La Promesa biedt Dias Latinos talent namelijk een podium. Lees hieronder hoe we dat doen!

De masterclass

Op 5 juni 2019 geeft Dias Latinos een heuse masterclass in de latin muziek. De masterclass wordt gegeven door de Antilliaanse zangeres en Edison winnares Izaline Calister. Zij geeft de masterclass aan een groep semi-professionals, die zich hiervoor hebben aangemeld! Ben jij iemand met echt talent, die graag een masterclass wil volgen op het gebied van latin muziek? Meld je dan nu aan en wie weet volg jij straks de masterclass van Izaline op 5 juni! Dias Latinos biedt deze masterclass gratis aan om de beloftes van de latin muziek een podium te geven!

Ik wil mij aanmelden!

Scholen in de kunst

Scholen in de Kunst bereidt in de aanloop naar het festival enkele optredens voor, die tijdens het festival te zien en horen zullen zijn. In het programma krijgen de leerlingen een speciaal plekje om zichzelf te laten zien! Check de line-up waar je deze speciale optredens tijdens het festival kan vinden!

Check de line-up

Percussieworkshop voor kinderen

Tijdens het festival is ook de uitvoering van een groots percussiespektakel! Dit zal verzorgd worden door een grote groep kinderen, die op basisschool Pallas Athene volop hebben geoefend om de Amersfoortse binnenstad een spetterend optreden te geven! Check de line-up waar en wanneer je dit optreden tijdens het festival kan terugvinden.

Check de line-up