Dias Latinos 2020 geannuleerd


16 maart 2020 - Met pijn in ons hart hebben we helaas moeten besluiten om het festival voor 2020 niet door te laten gaan.

De aanleiding voor het besluit zijn de huidige ontwikkelingen van het coronavirus en de effecten daarvan op het openbare leven en de economie.

Festivaldirecteur Jörgen Raymann: ‘Het festival zit nu in een voorbereidende fase. In deze fase moeten wij verplichtingen aangaan, zoals het boeken van artiesten.
Op dit moment kunnen we nog niet voorspellen of evenementen aan het begin van de zomer door kunnen gaan.
Omdat het aangaan van verplichtingen nu een te groot financieel risico is, besluiten wij de festivaleditie 2020 niet door te laten gaan.
Het was een moeilijk besluit om te nemen, maar we doen dit met het oog op de continuïteit van het festival voor de komende jaren. Dat is voor ons het belangrijkst.’

De festivaldirecteur en het bestuur betreuren het besluit voor het publiek, vrijwilligers, artiesten, sponsors en de stad Amersfoort.
Achter de schermen wordt intussen doorgewerkt aan de voorbereidingen van Dias Latinos 2021.Volg het nieuws rond Dias Latinos

op de voet!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Dias Latinos? Mis dan niets en volg ons op onze socials, of meldt je aan voor onze nieuwsbrief! Via Facebook en Instagram houden we je als volger altijd op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het festival, Latin Night en Viva La Vida. Wil je het nieuws liever direct in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!