MEIKO x SCHOOL OP DE BERG

Op zondag 7 juli om 16:00 uur barst het feest los op het Sint Jorisplein tijdens het kleurrijke festival Dias Latinos in Amersfoort! De getalenteerde scholieren van School op de Berg zullen, samen met de gepassioneerde Braziliaanse percussionist Meiko Meissner van DrumWorks, een onvergetelijk optreden verzorgen.

Na het volgen van energieke Braziliaanse drumworkshops onder leiding van Meiko, waarin ze geoefend hebben op verschillende Braziliaanse percussie-instrumenten zoals de agogo, tamborim en surdo, zijn de kinderen klaar om het publiek te betoveren met hun ritmische kunsten. Ze zullen een sprankelend en swingend feest bouwen met deze instrumenten.

Kom genieten van de opzwepende klanken en de vreugde die de leukste sambaband van kinderen zal verspreiden. Dit optreden belooft een hoogtepunt te worden voor zowel de jonge muzikanten als het publiek!

Mis deze unieke kans niet om de kracht en het enthousiasme van de sambamuziek te ervaren. Zorg dat je erbij bent op het Sint Jorisplein en laat je meevoeren door de aanstekelijke ritmes van Dias Latinos!

Wanneer: Zondag 7 juli om 16:00 uur  
Waar: Sint Jorisplein, Amersfoort  

Kom kijken, luisteren en beleef samen met ons dit muzikale feest!